Trekhaken Aalsmeer

Een trekhaak voor iedere auto, snel en vakkundig gemonteerd

Wij hebben de trekhaak die bij u past

Wilt u een trekhaak laten monteren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw dierbare spullen en de inzittenden van de auto veilig te vervoeren is een goede trekhaak essentieel. Een verkeerd gemonteerde trekhaak kan er voor zorgen dat de aanhanger slingert of erger nog dat uw aanhanger of fietsendrager los laat. Een slechte kabelset daarentegen zal foutmeldingen veroorzaken. Daarom hebben wij ervoor gekozen Brink trekhaken te monteren. Brink is een vertrouwd Nederlands product. Met een uitgebreid assortiment trekhaken en kabelsets kunnen wij samen met Brink een kwalitatieve en veilige oplossing bieden voor bijna iedere auto.

Brink trekhaken zijn stuk voor stuk producten van topkwaliteit, ontwikkeld met decennia lange ervaring.

Een doordacht ontwerp dat snel te monteren is en jarenlang intensief gebruikt kan worden door de hoge kwaliteit.

Elke haak wordt in Nederland ontwikkeld en uitgebreid getest in het moderne testcentrum van Brink.

Wat wij u kunnen bieden

  • Voor elk autotype een haak in meerdere varianten

  • Autospecifieke kabelsets voor een storingsvrije werking.

  • 5 jaar garantie op een Brink trekhaak

  • Trekhaken die voldoen aan hoge Europese veiligheidseisen

  • Trekhaken voor elektrische en hybride auto’s

  • Grootste assortiment van Europa

Verschillende soorten trekhaken

Vaste trekhaak​

Een vaste haak is altijd bevestigd is aan een voertuig. Makkelijk in gebruik omdat deze in tegenstelling tot een afneembare variant altijd tot uw beschikking is. De vaste haak wordt veelal gekozen door automobilisten die de trekhaak regelmatig gebruiken of een goede oplossing willen voor de meest schappelijke prijs.

Afneembare trekhaak

De afneembare systemen van Brink vallen op door hun gebruiksgemak. Het vastmaken van de afneembare trekhaak is in een paar seconden gebeurd en gereedschap is niet nodig. De trekhaak van het type BMC is simpel te vergrendelen en ontgrendelen met een schuifmechanisme. Het BMA model werkt nóg eenvoudiger. U steekt de kogel in de huls en door hem licht naar beneden te drukken vergrendelt hij vrijwel vanzelf.

Wegdraaibare trekhaak​

Gebruikt u uw trekhaak regelmatig en wilt u niet dat de trekhaak ten koste gaat van de uitstraling van uw auto dan adviseren wij u de Brink wegdraaibare trekhaak. Niets wijst op de aanwezigheid van een trekhaak onder uw auto, maar met een simpele handbeweging is de trekhaak al klaar voor gebruik.

De wegdraaibare trekhaak verenigt de eigenschappen van de vaste en afneembare trekhaak. De wegdraaibare trekhaak is voor veel auto's leverbaar maar niet voor alle. Het is de bouw van uw auto ofwel de ruimte achter uw bumper die bepaald of er ruimte is voor een wegdraaibare trekhaak. 

Extra lichte trekhaak voor Hybride & elektrische auto's 

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische of hybride auto. Deze zijn zuinig en belasten het milieu minder dan andere auto's. Nadeel van deze auto's is echter dat ze geen tot weinig gewicht mogen trekken. Zodoende voor de trekhaken fabrikanten dus niet interessant om daar trekhaken voor te fabriceren. 

Dat is echter wel lastig als je een fietsendrager wilt monteren. Speciaal daarvoor hebben wij de trekhaken voor hybride en elektrische auto's. Deze zijn licht van gewicht en geschikt voor iedere fietsendrager die je normaal op een trekhaak monteert. 

De trekhaak aansluiting

Autospecifieke (CAN BUS) trekhaak kabelset

Een veilige rit zit niet alleen in de trekhaak die onder uw auto is gemonteerd maar ook in de kabelset die het getrokken object voorziet van stroom en licht. Natuurlijk hebben wij voor elke trekhaak een autospecifieke CAN BUS Brink kabelset. Hierdoor kan de auto goed communiceren met het getrokken object waarbij storingen worden voorkomen en de juiste gegevens naar de boordcomputer van de auto worden gestuurd. Naar gelang van uw wensen kunnen wij uw auto van een 7 polige of 13 polige aansluiting voorzien.

Bosch Car Service Aalsmeer

Aalsmeerderweg 101

1432 CJ  Aalsmeer

0297 310 411

www.aalsmeergarage.nl

logo-Bovag100.jpg

© 2020 Aalsmeergarage.nl