REVISIE SERVICE

Revisie werkzaamheden voor particulieren en garagebedrijven

Diesel injector revisie

Bosch Car Service Aalsmeer beschikt over moderne testbanken en apparatuur voor het testen en herstellen van common rail verstuivers. Voor het stellen van een diagnose is het van belang de common rail injectoren eerst uit te bouwen en gebreid door ons te laten testen. Is er sprake van slijtage dan is het raadzaam om alle common rail verstuivers te laten reviseren.

Roetfilter reiniging

Roetfilter ofwel DPF (Diesel Partikel Filter) is een filter in het uitlaat systeem van de dieselmotor, deze ontdoet de uitstoot van roetdeeltjes die ontstaan ​​door onvolledige verbranding van de brandstof. Een dergelijk systeem heeft een zelfreinigende functie waarbij hij zichzelf dmv temperatuurverhoging reinigt. Toch wil dit niet altijd lukken waardoor de filter verstopt raakt met als gevolg een flink vermogen verlies tot startproblemen of afslaan aan toe. Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van uw roetfilter. Wij maken gebruik van een geavanceerde roetfilter reinigingsmachine om uw filter op milieuvriendelijke wijze te reinigen.

DSG reparatie service

De interval voor een kleine beurt verschilt per auto & merk. Daarom is het van belang dat u zich aan het voorgeschreven schema houd zoals door de fabrikant is voorgeschreven. Deze intervallen staan aangegeven in de onderhoudsboekjes van uw auto. Vaak wordt de kleine beurt  een keer per jaar of om de 15.000km voorgeschreven. De grote beurt meestal om de 30.000km. Weet u het niet zeker dan kunnen wij u hierover informeren.

Computer reparatie en software aanpassingen

Bij een kleine beurt worden veel essentiële punten gecontroleerd. Een aantal belangrijke werkzaamheden zijn:

  • Olie vervangen

  • Oliefilter vervangen

  • Controleren van overige vloeistoffen 

  • Controle van banden en remmen

  • Motor controle op lekkage

  • Uitlezen van storingsgeheugen

Startmotoren en Dynamo's

Ook voor startmotoren en dynamo's bent u bij Bosch Car Service Aalsmeer aan het juiste adres. We beschikken over een eigen revisie werkplaats en hebben de meeste startmotoren en dynamo's op voorraad liggen. Zit uw startmotor of dynamo er niet bij dan kunne wij deze in de meeste gevallen direct reviseren.

Bosch Car Service Aalsmeer

Aalsmeerderweg 101

1432 CJ  Aalsmeer

0297 310 411

www.aalsmeergarage.nl

logo-Bovag100.jpg

© 2020 Aalsmeergarage.nl