OVER ONS

Autogarage Aalsmeer - Specialisten in onderhoud en reparatie

Autogarage Aalsmeer is een officieel erkend BOSCH Car Service Center. Dit is voor u de garantie dat al onze medewerkers up to date zijn opgeleid en gecertificeerd om uw auto van onderhoud te voorzien volgens de strenge richtlijnen van de fabrikant. Ook voor het snel stellen van een goede diagnose en het repareren van defecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialisten in electronica

Al ruim 20 jaar zijn wij actief bij de ontwikkeling van gespecialiseerde reparatie en revisie technieken van auto electronica en mechanica. Hierdoor beschikken wij over de meest geavanceerde uitlees en programmeer apparatuur waarmee motorcomputers kunnen worden gerepareerd en herprogrammeert. Deze dienst is redelijk bijzonder en werkt vaak kostenbesparend voor de klant met defecte electronica.

Specialisten in revisie

Ook beschikken wij over een eigen revisie werkplaats waar Startmotoren, Dynamo's maar zelfs ook moderne Injectoren en brandstofpompen volgens nauwste toleranties kunnen worden gereviseerd. De daarvoor benodigde geavanceerde testbanken maken het ons gemakkelijker om een goede diagnoses te stellen en direct de juiste onderdelen te reviseren tegen eigen werkplaats tarieven zonder tussenkomst van de duurdere revisie bedrijven.

Gegarandeerde kwaliteit

Bosch Car Center Aalsmeer ookwel Autogarage Aalsmeer is een Bovag gecertificeerd bedrijf. Dit biedt u als extra voordeel dat al onze diensten altijd gegarandeerd worden door een onafhankelijk controlerende tevens zeer gewaardeerde brancheorganisatie. Laat u uw auto door ons repareren dan gaat u voor kwaliteit en zekerheid. Ziet u ondanks al onze goede zorgen verbeterpunten dan horen wij dat altijd bijzonder graag.

Bosch Car Service Aalsmeer

Aalsmeerderweg 101

1432 CJ  Aalsmeer

0297 310 411

www.aalsmeergarage.nl

logo-Bovag100.jpg

© 2020 Aalsmeergarage.nl