AIRCO SERVICE

 Airco onderhoud

Airco service R134A & R1234Y

Functioneert uw airco minder goed in uw auto dan dat u gewend bent dan is een airco service aan te bevelen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar om de juiste airco onderhoudsbeurt deskundig en effectief uit te voeren.

Airco diagnose

Desgewenst kunt u vooraf een airco diagnose laten uitvoeren. Heeft u meer gas verloren dan gebruikelijk het geval had mogen zijn of is het systeem geheel leeg dan is een lekkage niet uitgesloten. In zo een geval bevelen wij u aan airco fluor toe te voegen bij de nieuwe vulling, dit maakt het eenvoudiger een mogelijke lekkage vroegtijdig te lokaliseren.

Standaard werkwijze bij uw auto airco onderhoudsbeurt

Wat kunt u verwachten bij een onderhoudsbeurt aan uw airconditioning systeem?

- Alle airco-onderdelen worden visueel gecontroleerd

- Koudemiddel wordt ververst

- Filters en filterdrogers worden gecheckt

- Vocht wordt verwijderd door de airco met droge stikstof af te persen.

Prijs vullen airconditioning €79

Het vullen van uw airco (R-134) kost bij ons slechts €79,- deze prijs is gebaseerd op basis van maximaal 350 gram bij te vullen koudemiddel. In de normale gevallen is dit toereikend.

Mocht blijken dat er meer koudemiddel nodig is, dan is de meerprijs €0.10 per gram. 

Koudemiddel R1234Y

Indien blijkt dat uw auto is voorzien van het nieuwe koudemiddel R1234Y dan zijn wij genoodzaakt extra te moeten berekenen voor dit kostbaarder koudemiddel.  Uiteraard vertellen wij u dat netjes vooraf voordat er enige kosten zijn gemaakt.

De onderstaande labels vind u onder de motorkap. Ze geven aan hoeveel koudemiddel er maximaal in een systeem zit en tevens van welke soort het koudemiddel is.

Airconditioning bij hybride en electrische auto's

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur waardoor wij ook uw elektrische of hybride voertuig op veilige wijze van onderhoud kunnen voorzien. Voor deze voertuigen hebben wij de door de fabrikant voorgeschreven  merk specifieke oliën. Hierdoor lopen de elektrisch aangedreven compressor en de windingen van het elektrische gedeelte niet het risico te worden aangetast.

Clean service

Laat u uw auto airconditioning door ons van onderhoud voorzien dan kunt u indien gewenst alle luchtkanalen door ons laten desinfecteren en zodanig laten behandelen zodat schimmels en bacteriën voorlopig minder kans krijgen. 

Bosch Car Service Aalsmeer

Aalsmeerderweg 101

1432 CJ  Aalsmeer

0297 310 411

www.aalsmeergarage.nl

logo-Bovag100.jpg

© 2020 Aalsmeergarage.nl